Komunikacijski planovi

Planovi komunikacije plivačkog kluba Natator će iskoristiti sve pogodnosti koje su pri ruci kako bi u svakom trenutku informirao svoje članove i polaznike te ih pripremio za uspjeh kako u vodi tako i izvan vode.

Mrežna stranica i društvene mreže

Stranica plivačkog kluba Natator će biti središnji dio našeg komunikacijskog plana. Stranica se nalazi na sljedećoj web adresi www.natator.hr. Stranica će sadržavati sve ključne informacije kao što su registracija članova kluba, raspored treninga i natjecanja, klupske najave i kontakt informacije. Također će djelovati kao arhiva klupskih dokumenata, rezultata natjecanja, uputa za odlazak na natjecanja, klupske rekorde i najbolja vremena i članke za edukaciju plivača i roditelja.

Uz web stranicu komunikacijski kanal s članovima, roditeljima i širom javnosti odvija se putem Facebook stranice, Instagrama i YouTube kanala.

E-mail

Treneri PK Natatora će koristiti e-mail i Whats App kao primarni oblik direktne komunikacije s članovima kao cjelinom. Informacije kao što su najave, promjene ili otkazi termina treninga, rokovi za prijave na natjecanja i nadolazeća događanja će biti poslane putem grupnog maila ili Whats Appa.

Klubu se možete obratiti na mail: natator@natator.hr ili preko obrasca za kontakt na web stranici gdje se nalaze i kontakti trenera po programima.

Upravni odbor kluba će također koristiti e-mail kao primarno sredstvo komunikacije s članovima kluba.

Roditeljski sastanci

PK Natator će se pobrinuti da se održe 2 roditeljska sastanka tijekom plivačke sezone i to početkom plivačke sezone na jesen i na proljeće.

Roditeljski sastanci će pokrivati mnoge važne teme kao što su: važnost redovitog dolaska na trening, termini konzultacija s trenerom, ciljevima za određeno razdoblje, pravila ponašanja u klubu,  kriterije za sudjelovanje na natjecanjima, info o klupskom, itd.

Također treneri  PK Natatora mogu organizirati i sastanke za pojedine grupe plivača i individualne sastanke kada se ukaže potreba kako bi se raspravile specifične teme vezane za tu plivačku grupu.

Roditelj-trener sastanak

Treneri PK Natatora mogu zahtijevati individualni sastanak sa sportašem i njegovim/njezinim roditeljem/skrbnikom. Ova vrsta sastanka se može dogovoriti kako bi se raspravile brojne teme poput napretka sportaša ili problema s ponašanjem.

Pritužbe

Treneri PK Natatora odnosit će s poštovanjem sa svakim neslaganjem koje može proizići između roditelja, sportaša i trenera. Molimo da primijenite sljedeće korake ako postoje pritužbe ili neslaganja s članovima našeg stručnog tima:

Razgovarajte izravno s djetetovim trenerom o problemu. Možda će biti potreban sastanak roditelj/trener. Molimo da uzmete u obzir da nije primjereno razgovarati o stvarima osjetljive prirode tijekom treninga ili uz rub bazena s drugim roditeljem ili s prisutnim sportašima.

Razgovarajte izravno s glavnim trenerom o problemu. Glavni trener će riješiti žalbu s trenerom u pitanju ako je potrebno, možda će biti potreban sastanak roditelj/trener kako bi se riješio problem.

Razgovarajte izravno sa predsjednicom kluba. Možda će biti potrebna pisana pritužba kako bi Upravni odbor kluba i glavni trener kluba donijeli rješenje konkretnog problema.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti

Skip to content