Pravilnik o plaćanju članarine

Na temelju Statuta Plivačkog kluba Natator Upravni odbor Kluba (u daljnjem tekstu UO) je na sjednici održanoj dana 18. veljače 2020. godine donio

PRAVILNIK O PLAĆANJU ČLANARINE U PK NATATOR

I

Ovim Pravilnikom utvrđuje se obveza plaćanja i visina članarine za sve polaznike Programa početničkog i natjecateljskog plivanja te Programa rekreativnog plivanja, programa Halliwick koncepta i programa ranog plivanja po Freds Swim Academy (FSA) metodi Plivačkog kluba Natator (u daljnjem tekstu: Klub).

II

Plaćanje članarine u Klubu je obavezno.

Članarina se plaća 10 mjeseci tijekom godine počevši s članarinom za mjesec rujan (upisi novih polaznika i početak treninga za stare polaznike) i završno s članarinom za mjesec lipanj.

Natjecatelji  koji treniraju u srpnju plaćaju punu članarinu ako treniraju duže od 15.-og u mjesecu.

Članarina se uplaćuje bez obzira na prisustvo polaznika na treningu (prehlade i sl.) tj. polaznik ne plaća članarinu jedino ako je ispisan iz Kluba.

Iz plaćenih članarina Klubu financira svoje djelatnosti i provođenje programa Kluba.

III

Uplatom prve članarine nakon prijema u Klub polaznik postaje članom Kluba i potvrđuje svoje mjesto u plivačkoj grupi.

IV

Članarina za Programe početnog, natjecateljskog plivanja i rekreativnog plivanja plaća se u mjesečnim ratama prema modelu:

  • za 1 polaznika, mjesečno – 40€/ polaznik,
  • za 2 polaznika iz iste obitelji, mjesečno – 30€/ polaznik (popust),
  • za 3 polaznika iz iste obitelji, mjesečno – 20€/ polaznik (popust).

U razdoblju od 1. – 15. dana u tekućem mjesecu polaznik dobiva uplatnicu na osnovu koje polaznik plaća članarinu za navedeno razdoblje treniranja u Klubu.

Članarina se uplaćuje do 20. dana u tekućem mjesecu na naznačeni IBAN Kluba uz obavezni unos Poziva na broj.

Članovi koji su platili sve članarine zaključno sa 06.-im  mjesecom imaju prednost prilikom izrade plivačkih grupa za nadolazeću plivačku sezonu.

Popust se ne odobrava za drugo/ treće dijete u Klubu ako je isto u programu Halliwick koncepta ili FSA programu.

V

Članarina za program Halliwick koncepta iznosi 20€ / mjesec za 1 dolazak tjedno i 35€ / mjesec za 2 i više  dolaska tjedno.

Mjesečna članarina za individualni rad iznosi 40€ bez obzira na mjesečni broj dolazaka.

Članarina u ispisanom iznosu na računu uplaćuje se do 20. dana u tekućem mjesecu na naznačeni IBAN Kluba uz obavezni unos Poziva na broj.

Članovi koji su platili sve članarine zaključno s 06.-im  mjesecom imaju prednost prilikom izrade plivačkih grupa za nadolazeću plivačku sezonu.

VI

Članarina za program po Freds Swim Academy metodi iznosi 50€ / mjesec bez obzira na broj dolazaka u ciklusu. Mjesečna članarina plaća se do 20.tog u mjesecu za naredni mjesec,  čime polaznik rezervira mjesto u grupi za mjesec koji slijedi.

VII

Uplata članarine se ne može izvršiti uplatom na ruke.

VIII

U slučaju da je program sufinanciran iz drugih izvora, moguća je korekcija članarine o čemu se donosi posebna odluka.

IX

Ne plaćanje članarine 2 mjeseca = automatsko brisanje iz članstva Kluba uz obavezu plaćanja nepodmirenih članarina.

Ponovni upis u PK Natator ili dobivanje licence za prelazak u drugi klub bit će mogući nakon podmirenja zaostalih obaveza.

Obveza plaćanja članarine prestaje s prvim u mjesecu koji slijedi nakon datumom ispisa polaznika od strane roditelja ili staratelja i to pismenom obaviješću na mail Kluba natator@natator.hr

X

Pravilnik stupa na snagu s danom objave na web stranici kluba.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti

Skip to content