Škola plivanja

Škola plivanja je integrirani program našeg kluba, što znači da su polaznici škole plivanja djeca s teškoćama u razvoju kao i djeca koja nemaju zdravstvenih teškoća. Integriranim programom utječemo na socijalizaciju i integraciju i osvještavamo djecu o različitostima kao bogatstvu. Kroz plivanje želimo dati primjer da sport briše granice među ljudima. U sportu vrednujemo postignuća kao što bi trebali i u životu.

U školi plivanja metodičkim putem i odgovarajućim rekvizitima pristupamo poduci svih plivačkih tehnika: kraul, prsno, leđno, delfin. Cilj je usvajanje osnovnih plivačkih tehnika te početak sudjelovanja na natjecanjima lokalne i regionalne razine.

Plivači iz škole plivanja su osvajači medalja na Regionalnom prvenstvu Hrvatske.

Polaznici škole plivanja su djeca uzrasta 5-10 godina starosti.

Lokacije i termini

Bazen Utrine

Kombolova 4, Zagreb

  • I godina plivačke škole: utorkom i četvrtkom od 17:00 do 18:00, subotom od 9:00 do 10:00
  • II/III godina plivačke škole: ponedjeljkom – srijedom – petkom od 17:00 do 18:00, subotom od 9:00 – 10:00 (ukoliko su 2 smjene u školi i ne stižete na treninge u popodnevnoj smjeni)

Bazen Svetice

Maksimirska 126, Zagreb

  • I i II/III GODINA PLIVAČKE ŠKOLE: utorkom i četvrtkom 9:00-10:00 te popodne 17:00-18:00 i suhi trening 16:30-17:00 sati.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti

Skip to content