Zdravstveni status članova

Skrb o zdravlju i sigurnost naših članova nam je prioritet!

Skrbimo o zdravstvenom statusu naših plivača-ica temeljem Zakona o športu koji nas obvezuje na obvezan liječnički pregled u ovlaštenoj ustanovi.

Informacije o termine za obavljanje obveznog liječničkog pregleda u ovlaštenoj Poliklinici za medicinu rada i sporta dobit ćete dva puta godišnje.

Pregled traje 10- ak minuta.

Mailom ćemo vam poslati link s popisom termina i zamoliti vas da se predbilježite za termin koji vam najviše odgovara.

Obavijest o obveznom liječničkom pregledu objavit ćemo i putem internetske stranice www.natator.hr. 

Plivači-ce upisani-e u Klub između službenih termina za obavljanje obveznog liječničkog pregleda u obvezi su izvršiti liječnički pregled 7 (sedam) dana od dana upisa u Klub kako bi mogli pristupiti treningu.

Polaznici su obvezni obaviti liječnički pregled i liječničku potvrdu donijeti svom treneru najkasnije 7 (sedam) dana od određenog termina za obavljanje liječničkog pregleda.

Obavljanje liječničkog pregleda van grupnih termina PK Natator nije moguće osim ako se ne radi o novom članu.

Ne obavljanje obveznog liječničkog pregleda za plivače-ice znači zabranu treniranja i nastupanja na natjecanjima do ispunjenja obveze.

Liječnički pregled izvršen između službenih termina vrijedi do prvog službenog termina određenog od Poliklinike za medicinu rada i športa.  

Zdravstveni status i sigurnost naših plivača-ica nam je prioritet!

Plivači-ce intenzivno rastu i naša je dužnost paziti da njihovo izlaganje pojačanim naporima u plivanju bude zdravstveno kontrolirano na obostrano zadovoljstvo.

Molimo roditelje da nam pomognu u praćenju.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti

Skip to content