Marija Badrov

Godina rođenja: 2008.

Mlada plivačka nada u paraplivanju

Trener: Ivan Perzel

Nacionalna klasa: S9, SB8, SM9

Najuspješnije discipline: 50, 100 i 400m slobodno, 50 i 100 leđno te 50 delfin.

Marija Badrov je rođena sa proksimalnom femoralnom deficijencijom što znači da je natkoljenična kost jedne noge kraća u odnosu na drugu nogu. Marija je u klub došla kada je imala samo 1,5 godinu. Bila je uključena u Halliwick koncept plivanja sve do svoje 5. godine kada je naučila prve samostalne plivačke zaveslaje leđnom tehnikom te je iste godine završila i poduku plivanja prema Freds Swim Academy metodi gdje je naučila pravilnu prsnu tehniku. Nakon toga uključena je školu plivanja PK Natator gdje je pokazala izniman talent i volju za radom koji su se kasnije odrazili na postignutim rezultatima.

Nagrade: Dobitnica je priznanja za najbolju sportašicu grada Dugo selo u 2018. godini.

Najvažniji rezultati: Osvajačica brojnih medalja na regionalnim i državnim prvenstvima u paraplivanju. Zapažene rezultate postiže i natjecanjima HPS-a gdje je u konkurenciji djece bez teškoća u razvoju. Prvi plivački maraton isplivan u dobi od 10 godina.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti

Skip to content