Post covid plivanje – edukacija

U cilju poboljšanja rehabilitacije za osobe s  post covid sindroma praktični prikaz motoričkih testova i vježbi u vodi organizirati će Plivački savez Slovenije, Fakultet za sport i fisičko vaspitanje iz Niša i Plivački klub “Natator” iz Zagreba u subotu 12.11. na bazenu Jelkovac.

Učinci rada u vodi usmjereni su na brži oporavak i integraciju u svakodnevne društvene aktivnosti osobe s postcovid sindromom.
Sve navedene aktivnosti dio su europskog projekta PostCovid Swim. Partner na projektu Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Edukacija u sklopu PROJEKTA POST COVID PLIVANJE namjenjena je kineziolozima, kineziterapeutima, trenerima plivanja i studetima  koji žele steći dodatu edukaciju u području rada u vodi s osobama s post covid sindromom.

Zainteresirani sudjeluju u radu u vodi te moraju imati adekvatnu plivačku opremu.
Edukacija je besplatna. Obvezna je prijava do četvrtka 10.11.u 12 h ili do popunjenja mjesta,  na mail pknatator@natator.hr .

AGENDA

Subota 12.11. 2022. Bazeni Novi Jelkovec, Zagreb

9:00 – 10:00              Prikaz motoričkih testova na suhom

10:15 – 11:00             Prikaz vježbi u vodi u malom bazenu – PK Natator

11:15-12:00                Prikaz vježbi u vodi -Plivački savez Slovenije

12:15 – 13:15              Prikaz vježbi u velikom bazenu – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Niš

dr Robert Marčun: Vježbanje i trening poslje covida

Uvjet za sudjelovanje:

Svi sudionici ulaze u vodu i trebaju imati adekvatnu plivačku opremu: kupaći kostim,  plivačka kapa, naočale i natikače.

Foto: Ivan Ulemac

Podijeli:

Ove internetske stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića. Pravila privatnosti

Skip to content